Changeset No. Date Contributor Comment
12017-12-21 18:41:56 UTCDenisJu Përshëndetje Aldo!

Mund ta përshkruash se çfarë është kjo ndërtesa që ke punuar?
Hotel, lokal, restaurant etj?

Regards
Denisi
12017-11-23 16:47:21 UTCDenisJu Hello Silver,
1- after your changeset, there are three tags with "tourism=hostel" inside one area! Two of them are with the same name "The Wanderers Hostel" and one with the name "Bicycle Rental"!
Are they mapped with the right information?
- https://www.openstreetma...
12017-11-14 10:36:52 UTCDenisJu Hello kragon77,
i saw that in this changeset you deleted a 1.5 km street segment and mapped the same new one with a little modifying (improvement of the line). In this way the whole mapper history of this way get lost.
It's not a good practice to delete the way only for a little improvement!
- ht...
12017-11-08 20:45:12 UTCwoodpeck Hello DenisJu, in this changeset you are modifying a lot of roads that were part of an buggy import from 2010 (changeset 4557844 et al.). I'm unsure what the legal situation of the data source is; there's a wiki page https://wiki.openstreetmap.org/wiki/AlbanianFloodingCrisisCamp that seems to be con...
22017-11-12 10:22:46 UTCDenisJu Hallo Frederik!
Danke für deine Nachricht.
Ich kenne die "AlbanianFloodingCrisisCamp"-WikiSeite nicht, aber hab einige von diesen Namen während der Editierung gesehen.
Ich werde einen Blick mal draf werfen und besser/detailierter die Seite lesen/checken und dann werde ich mic...
32017-11-12 10:24:00 UTCDenisJu Achavi für diesen changeset:
- http://overpass-api.de/achavi/?changeset=46834933
12017-11-08 11:09:59 UTCDenisJu Hello Rose Garden,

your comment sound like a advertising!

A changeset is here to tell the people what have you changed or mapped!!!

There is another restaurant inside the building and your building is mapped as commercial with the name of your business!

You put another POI inside the bui...
22017-11-09 08:05:37 UTCRose Garden No.It was my error to add a commercial building
I wanted just to to add "Rose garden Restaurant " as a restaurant.
"Vivaldi" does not exist anymore at this location.
"I care" does not exist anymore either at this location.
There is only "Rose Garden Hotel"...
12017-09-02 14:33:34 UTCDenisJu Hello adrain728!

I have seen that you added some existing objects like:

1- here exist one exchange point already!
"https://www.openstreetmap.org/node/5075202928#map=19/42.06823/19.51467"

2- There, exist only one exchange point!
"https://www.openstreetmap.org/node/507520292...
12017-08-29 10:06:43 UTCDenisJu Përshëndetje diskmanti!
Shumë gjë e mirë që paske filluar të shtosh linjat e autobuzave në relation.
Nqs ke ndonjë informacion ta hedhësh online (osm wiki albania) për emrat e stacioneve të autobuzave, do mund të shtoj edhe unë ...
22017-08-29 12:56:26 UTCdiskmanti Hello @DenisJu

Kam vendosur te hedh te gjithe bus network per Shqiperine. Eshte nje objektiv qe kerkon pak kohe dhe kam vendosur te filloj nga Tirana(si qyteti me i madh).

Te dhenat ku po bazohem i kam gjetur online neper faqet e kompanive qe kane network e ndryshme te bus por nuk kane coords ...
12017-08-22 10:12:20 UTCDenisJu Hello km2bp!
You marked a node as a information board with the name "Road invested by Czech Embassy"!
Can you be more detailed please?
Any links/info for this investment?
I didn't find this information board two weeks ago!
Best Regards
Denis
----------
https://www.openstreetmap.or...
22017-08-23 17:06:10 UTCkm2bp 1 files have been published for processing. You will get an email when the images are live on Mapillary.

Meanwhile, you can upload more if you want.
32017-08-23 17:15:31 UTCkm2bp I sent a photo
42017-08-23 19:28:36 UTCkm2bp https://www.mapillary.com/app/?pKey=WCGJ0-8ahMLiyFpzptyBSQ&focus=photo&lat=42.37748083333332&lng=19.794699722222276&z=17

12017-08-22 09:53:52 UTCDenisJu Hello Matjazz!
Can i ask you, why did you delete the "residential area" on Theth Village?
What is wrong?
Regards
Denis
----------------------------
http://nrenner.github.io/achavi/?changeset=51299175
12017-08-13 06:22:36 UTCDenisJu Përshëndetje Blues Brothers!

Shof ndryshimin e highway "SH41" nga "primary" në "secondary", gjithashtu në shumë pjesë të saj është bërë veprimi "delete" dhe pastaj "ndryshimi i ri".

Me vep...
12017-03-17 08:34:47 UTCAleks-Berlin Hi DenisJu, in node/4730280996 yoe put wikipedia=1160. I assume you mean ele=1160. KR, Alex
22017-03-17 14:07:11 UTCDenisJu Hi Alex,
yes it's a typing error.
Thank you for your message.
12017-02-11 18:21:54 UTCDenisJu Anisa, kemi dy "amenity=fuel"! Cili është i sakti? Apo vlejnë të dy?
- https://www.openstreetmap.org/node/4527220490#map=19/41.33410/19.80561
- https://www.openstreetmap.org/node/4455254169
22017-02-14 14:18:02 UTCAnisKoutsi Denis, besoj gabimisht jane bere dy editime amenity=fuel te njejta, (te dy me te dhena te sakta). Gjithsesi fshiva njerin nga editimet.
12017-02-11 18:21:48 UTCDenisJu Augest, kemi dy "amenity=fuel"! Cili është i sakti? Apo vlejnë të dy?
- https://www.openstreetmap.org/node/4527220490#map=19/41.33410/19.80561
- https://www.openstreetmap.org/node/4455254169
22017-02-14 14:27:29 UTCAnisKoutsi Denis, e ndryshova une, tani eshte vetem nje.
12017-02-11 18:07:21 UTCDenisJu Përshëndetje Anisa,
një user ka bërë një report sikur ndërtesa nuk ekziston më, pasi që e ke piketuar ti.
Mund ta shohësh pak!
- https://www.openstreetmap.org/note/817283#map=18/41.36169/19.77177
22017-02-14 13:49:59 UTCAnisKoutsi Pershendetje Denis,
ndertesa ne fjale ne momentin qe e shtova une ekzistonte, per shkak se ishte ndertim pa leje brenda territorit te universitetit u prish brenda nje afati te shkurter (doli dhe ne media).

12017-02-07 11:32:59 UTCDenisJu Përshëndetje Valgrind,
në këtë "changeset" kishe vendosur në një kryqëzim ekzistues me rrethrrotullim të kategorisë së rrugës "secondary" një "mini-roundabout".

- http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag...
22017-02-07 11:37:24 UTCDenisJu Mini-roundabout në fjalë:
- https://www.openstreetmap.org/node/4628421802
- https://www.openstreetmap.org/node/4628421801
12017-02-04 14:13:49 UTCDenisJu Përshëndetje Armando,

në këtë changeset:
- http://nrenner.github.io/achavi/?changeset=45805117
ke shënuar gjithë hapësirën brenda si "building=yes", së bashku me lulishten, parkingun, pemët, etj.
Shënimi i mëpërpa...
22017-02-04 14:17:11 UTCDenisJu Tashmë unë i bëra ndyshimet e duhura!
Flm!
Mos hezito të pyesësh!
Best Regards
Denis
12017-02-04 14:07:33 UTCDenisJu Përshëndetje Armand,
mund ta shohësh edhe njëherë këtë tag që ke bërë, pasi tani ndodhen dy "Akademia Profesionale e Biznesit".
Njëra është bërë si "poligon" tjetra si "node"!

Më posht&...
12017-01-31 08:20:04 UTCDenisJu Përshëndetje Xhendris!
A ka ndonjë arsye pse i ke fshirë rrugët?
Nuk ekzistojnë më ato apo si?
Një rrugë fshihet tërësisht nqs ajo nuk ekziston më!!!!!!
Nqs bëhen punime ato rrugë vendosen "under construction"!!!!
-...
22017-01-31 11:08:58 UTCLeeturtle Denis, në qoftë se bëhet fjalë për sheshin Skëndërbej disa rrugë janë mbyllur aty ndërkohë që po bëhen dhe punime. Gjasat janë që rrugët e mbyllura nuk do hapen më bazuar dhe në planin e ndryshimeve të she...
32017-01-31 11:32:25 UTCXhendris Ndryshimet jane bere ne baze te situates aktuale te qarkullimit ne shesh dhe bazuar ne planin e publikuar ne media nga bashkia e Tiranes.
Ne harte ishin ngarkuar rruget e reja por nuk ishin update-uar rruget e vjetra. Nga ku disa kan kaluar ne sherbim te kembesoreve dhe disa jane mbyllur.
Besoj e...
42017-01-31 13:18:54 UTCDenisJu Faleminderit për përgjigjet e shpejta!

@Redon, po e di që sheshi Skënderbeu është në ndërtim e sipër, por nuk jam i aktualizuar çdo ditë në terren. :)

@Xhendris, ngaqë nuk ke komentuar ndryshimet në changeset të shkru...
12017-01-28 20:44:19 UTCDenisJu Scerdt, shikoje edhe një herë këtë pemën që ke vënë se nuk besoj të jetë 254 m e gjatë? :D

- https://www.openstreetmap.org/node/4639688804
12017-01-26 15:43:49 UTCDenisJu Përshëndetje Orges!
Në përpunimin e fundit në këtë changeset:

- https://www.openstreetmap.org/way/52674558#map=16/41.3648/19.6949

shoh disa pika të linjës

- http://nrenner.github.io/achavi/?changeset=45516726

të cilat janë fshir&eum...
12017-01-25 12:29:02 UTCDenisJu Hello Scerdt,

may be you have accidentaly marked the whole "area=yes" in this changeset with the tag "leisure=park"?!
Please take a look again at the area and verify the change!

If you want help to make the change, don't hesitate to ask! :)

Best Regards
Denis
22017-01-25 12:29:53 UTCDenisJu Here is the image.

- https://postimg.org/image/bpyhn6fov/
32017-01-25 12:50:30 UTCDenisJu Within this changeset i have seen that the tag "landuse=greenhouse_horticulture" have been changed with "leisure=park"

Are you sure about this change?
Below are the tags i mean:

- https://www.openstreetmap.org/way/463228093

- https://www.openstreetmap.org/way/463228094\...
12017-01-18 18:53:59 UTCDenisJu Sidorela, a mund ta shohësh edhe njëherë këtë changeset, pasi ndoshta gabimisht i ke bërë tag gjithë hapësirës si "building=hotel"?
22017-01-18 21:50:19 UTCSidorela Ke te drejtë e kam bërë në fillimet e mia në OSM, e korigjova dhe besoj tashmë është në rregull.
12017-01-18 18:30:49 UTCDenisJu Gjergj, shife pak të lutem edhe një herë këtë changeset. Mbase gabimisht e ke bërë tag si "highway=pedestrian", ndërkohë në bing shihet (lëviz me shtresat e "gamma") se ka pishinë brenda kufizimit si area.

- https://w...
22017-01-18 19:47:07 UTCgjergjde I changed in footway, Dennis, pls. correct if it's wrong. flm Gj.
12017-01-14 12:15:06 UTCDenisJu Përshëndetje gjergjde!

Urime dhe përgëzime për kontributin profesional që jep për osm.

Kisha një pyetje në lidhje me këtë përpunim. Në cilën kategori mund të vendoset renea, në atë "military" apo &qu...
22017-01-14 13:49:32 UTCgjergjde Hello Dennis, thanks! A random discovery. Unfortunately, the exact demarcations of the Reparti are currently speculative. Kodra Yzberishtit might be part of the area. I realized a fence, but may be provisionally at the construction site. The video http://top-channel.tv/lajme/ artikull.php? id = 3183...
32017-01-15 14:59:45 UTCDenisJu A do jetë më mirë të shënohet si "construction area" meqenëse nuk është gati akoma?
12017-01-04 13:57:52 UTCLogicalViolinist Why are you copying data from google?
22017-01-04 15:50:47 UTCDenisJu Hello,

this issue is cleared!
---------------
Despite the source listed here, from discussions with the mapper the only changest in this series with Google-derived content is http://www.openstreetmap.org/changeset/44387103 (that's now been reverted and redacted).
---------------

Thank you.\...
12016-12-08 11:14:32 UTCDenisJu Përshëndetje!
për ndryshimin e bërë "changeset 4526281296" për bashkangjitjen e dy pikave të kategorisë "hairdresser + massage" jeni bazuar në vëzhgimin përpara vendit?!
Flm!

https://postimg.org/image/7if1q1s5f/
22016-12-23 13:34:11 UTCDenisJu Për këtë changeset:

- https://www.openstreetmap.org/node/4526281296
fotot janë shkrepur me 22.11.2016:

- https://i.imgsafe.org/d260335c77.jpg
- https://i.imgsafe.org/d26066e81f.jpg

dhe vendosja si POI's është bërë me 28.11.2016.
Verifikimi në ...
32016-12-23 16:32:28 UTCLeeturtle Shumë e cuditshme pasi nuk e mbaj mend të kem bërë një ndryshim të tillë. Nuk është as zona që zakonisht editoj... Ndoshta është bere gabimisht. Ndjesë për ngatërresën.
12016-12-22 13:27:04 UTCSomeoneElse Hello,
In the "source" on this changeset you've said "bing;survey;gps;asig;google". Can you explain what use you've made of Google here? See https://wiki.openstreetmap.org/wiki/FAQ#What_images_and_maps_may_I_use_to_make_maps_from.3F for details for more details about this.
Pl...
22016-12-22 14:51:37 UTCDenisJu Hello,
i use the orthophoto (8 cm, 2015) from http://geoportal.asig.gov.al/ and sometimes the street view (google) for the verification of the category of the road (paved, unpaved)!
Regards,
Denis
32016-12-22 16:51:37 UTCSomeoneElse Thanks DenisJu.
We'll have to remove contributions based on Google, since the licence isn't compatible with OSM. What's the licence associated with http://geoportal.asig.gov.al/ ?
Best Regards,
Andy
12016-12-12 00:04:23 UTCDenisJu Përshëndetje!
Mund ta rishikosh këtë piketim në sheshin "Avni Rustemi" të lutem?
Changset "3325958612, v5"
Mbase ka keqkuptim vendndodhja!
12016-12-12 00:03:22 UTCDenisJu Përshëndetje!
Mund ta rishikoni këtë piketim në sheshin "Avni Rustemi" ju lutem?
Changaet "3325958612, v5"
Mbase ka keqkuptim vendndodhja!
22016-12-12 00:36:11 UTCnshehu Përshëndetje Denis,
Po patjetër tani do e rregullojë, aty ndodhet busti i Avni Rustemit dhe unë e kam edituar për të bërë edhe lidhjen me artikullin në wikipedia. Mesa pash un ka edituar edhe Augesti i cili është i ri në OpenStreetMap...
12016-02-22 20:01:12 UTCmalenki It would be nice if you would refrain from mapping a lot of (amongst others) landuse=residential and landuse=farmland from grassland like you did in this edit.

This simply does not represent reality, or put more directly: is plain wrong data.
It would be nice if you would enhance it.
22016-02-22 21:30:06 UTCDenisJu hallo Thomas,
ich danke Dir für Deine Reviews und wünsche mir mehr analysen für die kartografierte Gegend.
Es ist alles "frisch" kartografiert und wird (fast )jeden Tag die Gegend fotografiert (georeferenced) und nachgearbeitet.
Diese Gegend gehört nachgebessert ... ...
12016-02-22 19:43:58 UTCmalenki Mirëdita Denis,

your fix on Fierzë wasn't too useful.¹

You changed TYPE to type but overlooked that the node still missed a place=village. ;)

And regarding the TYPE tag: since it sat there all the time with a whole bunch of other uppercase tags used by an import it would hav...
22016-02-22 21:24:05 UTCDenisJu Guten Abend Thomas,
thank you for your review and for your work in mapping Albania.
I will check this issue next days!
Best Regards! :)
32016-02-22 21:36:51 UTCmalenki Thanks for the quick reply. There is not really much to fix – in this changeset at least. ;) It was just a hint.
(I fixed now the last twenty imported places which I obviously missed in 2011.)
42016-02-22 21:37:48 UTCmalenki PS: I really love Albania and to map so it is real fun to map it.
DenisJu has contributed to 31 changeset discussions(s) with a total of 63 comment(s)